A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

«Street Workout- справа мого життя»

Дата: 25.10.2016 00:08
Кількість переглядів: 818

Фото без опису

...хтось знаходить себе в поезії, хтось у музиці. Багато знаходять своє призначення в малюванні, танцях, рукоділлі, спорті...Для когось це захоплення, а для когось здоровий спосіб або й справа усього життя. Так вважає і 25-ти річний Іван Твердун. Street Workout, що в перекладі означає « Вуличні тренування» став для юнака зіркою дороговказом. Такий сучасний вид спорту приніс Івану великий успіх та зробив його чимало відомим серед молоді України. Багато разовий переможець та персональний тренер Street Workout не зупиняється на досягнутому.
Іван народився у селі Ілавче Теребовлянського району. Зараз проживає у польському містечку Кепно, де активно продовжує розвиватися у сфері улюбленої справи. « Вуличними тренуваннями» пачав займатися з 2010 року. Шість років наполегливої праці та любов до спорту привели до здійсненя мрії молодика. Адже сьогодні активна участь у всіх спортивних заходах залишається тільки у ролі глядача. Підтримує друзів, своїх підопічних, навчає, проводить тренінги та різні заходи. Скоро відбудеться відкриття секції по Street Workout в гімнастичному залі містечка Кепно. Заняття будуть проводити сертифіковані тренери.
В майбутньому хлопець хоче бачити: «Здорове молоде покоління - де батьки будуть давати приклад своїм дітям, не з бутилкою пива або із сигаретою в руках, сидячи граючись в ігри за компютером , а на дворі проводячи весело і активно час на спорт майданчиках і свіжому повірті»
Улюблена спарава- благородна справа, але окрім цього треба заробляти якось на життя. Напевно кожному важко поєднувати роботу зі своїм хоббі.
«Street Workout - це справа мого життя, але заробляти повноцінно ще не вдається, тому поєднюю із звичайною роботою на заводі»- ділиться Іван. Окрім цього хлопець прагне до ще більшого саморозвитку: «Почав захоплюватися паркуром - щовихідних їжджу в зал з батутами Go Jump в Wroclaw , snowboardom - не можу дочекатися поки сніг випаде в горах, брейк дансом, остатнім часом читаю багато книг на різну тематику, вивчаю іспанську і вдосконалюю всій рівень англійської. Також захоплююся графікою, люблю монтаж. Монтую багато відео, які можна побачити в соцмережах.
Іван Твердун- це яскравий приклад наполегливості. Його справа веде молодь до здорового способу життя, відкриває нові можливості та таланти. Сьогодні хлопець гордість села, району, області, гордійсть польського містечка Кепно, а згодом стане й гордістю України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних