A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Антикорупційний тренінг для Іванівської ОТГ

Дата: 14.08.2017 12:43
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

                         Впродовж  10-11 cерпня 2017 року  завдяки підтримці американського народу, наданій через Агенство США з міжнародного розвитку (USAID)  представники Іванівської обєднаної  громади мали змогу взяти участь  у тренінгу «Антикорупційні механізми для ОТГ».  Модератори Програми DOBRE Микола Орлов та Ольга Ферар  детально   та  цікаво роз’яснили учасникам тренінгу   про новини антикорупційного  законодавства, ознайомили з основними проявами корупції  та її наслідками, обговорили питання бюджетного процесу, державних закупівель  та використання  Е-Data.       Директори шкіл, працівники апарату сільської ради, старости населених пунктів, лікар , підприємці та громадські активісти  мали можливість самі визначати корупційні ризики , що можуть виникати у   фінансовій діяльності ОТГ , навчалися здійснювати  антикорупційну експертизу,   створювати наглядові ради, проводити  конкурс на заміщення вакантних посад, складати антикорупційні програми.  Дуже цікаво було студентці Ользі Бохнак побувати  у ролі сільського голови, який здійснював державні закупівлі  для  потреб школи. Важливе місце у тренінгу займало питання  запобігання та  врегулювання конфлікту інтересів в діяльності  ОТГ.  Під час тренінгу учасники заповнювали анкети, виконували різні проблемні завдання, працювали в групах, ділилися досвідом. Проживання та харчування  учасників  в Тернопільському готельному комплексі  «Алігатор»  було  бездоганне.

            Мета тренінгу досягнута . Усі  присутні  усвідомили, що для того , щоб  не було корупційних проявів у діяльності  керівників установ   Іванівської ОТГ необхідно  якнайбільше до законотворення в громаді  залучати  самих мешканців , бюджетний процес  Іванівської ОТГ  громади  має бути  відкритим  та прозорим .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних