A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Делегація з Америки черговий раз в Іванівській ОТГ

Дата: 20.07.2017 13:10
Кількість переглядів: 762

         19 липня 2017 року делегація Програми DOBRE  провела зустріч  з активом та керівництвом  Іванівської громади. За круглим столом в теплій атмосфері проходив діалог з керівником Програми DOBRE Бері Рідом,  Донною Керрен, Маратом Кюрчевським , Дмитром Ковалем, Тарасом Репицьким та іванівчанами.  

         Сільський голова Руслан  Шафранович  розказав  гостям про  шлях , який пройшла громада з часу  її утворення , які є  надбання  за період співпраці з Програмою DOBRE ,  як писалася стратегія розвитку Іванівської ОТГ та ознайомив ще раз присутніх з перспективами розвитку громади на наступні сім років . Заступник сільського голови Олег Шевчишин  подякував Програмі DOBRE за знання, які отримав  під час навчання в Академії лідерства .  Представник від молоді Іванівської громади  Наталія Стець  поділилася враженнями під час  проведення молодіжного форуму. Леся Гайданка  доповідала про підготовку  швидкого проекту  «Облаштування  дитячих майданчиків в селі Ілавче та в селі Іванівка», Марія Стельмах –про наміри громади в Іванівському сільському будинку культури зробити інформаційний центр.

           Тарас Репицький дуже цікаво провів роботу по визначенню пріоритету ОТГ , над яким працюватиме громада у наступні роки . Іванівчани висловили сподівання, що Програма DOBRE  надасть фінансову допомогу  у реалізації цього пріоритету. В кінці візиту гості та мешканці Іванівської ОТГ зробили спільне фото.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.