A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

 5 жовтня 2017 року в Іванівській об’єднаній територіальній громаді урочисто відкрили  пожежне депо, в якому працюватиме місцева пожежна команда.  

Дата: 04.10.2017 13:36
Кількість переглядів: 750

            5 жовтня 2017 року в Іванівській об’єднаній територіальній громаді урочисто відкрили  пожежне депо, в якому працюватиме місцева пожежна команда.

 

       Після капітального ремонту споруда стала однією з кращих будівель в селі Ілавче . На ці роботи з сільського бюджету виділено майже 200 тисяч гривень. Ще 140 тисяч гривень з державної субвенції на розвиток інфраструктури використано на придбання  необхідного обмундирування, запчастин та інвентаря для МПК.  За кошти  місцевого бюджету проведено відповідне навчання працівників команди та роботи по благоустрою території. Нині пожежна команда споряджена спецодягом, пожежними рукавами, драбиною, пилами, косами, мотопомпою та іншим необхідним обладнанням. А  пожежну машину сільський голова отримав від Мінрегіонбуду , сертифікат на неї  ще заздалегідь вручив Шафрановичу Р. віцепремєр   Геннадій Зубко.

              Сільський голова Р.В.Шафранович радо приймав на святі гостей : голову Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барну, голову Теребовлянської районної державної адміністрації Юрія Ништу, голову Теребовлянської районної ради Ігоря Смільського, начальника управління ДСНС України в Тернопільській області Віктора Маслея, Не пропустив  такої важливої події у громаді  і депутат Тернопільської обласної ради, кавалер трьох орденів Я.Мудрого , керівник місцевого ПОП «Іванівське» А.І.Білик.

             Ведучі оголосили про відкриття  заходу, прозвучав  гімн України, до слова запрошувались присутні  на урочистостях  гості. Всі вони висловили задоволення від успіхів , яких за короткий  час добилась Іванівська ОТГ ,   наголошували  на важливості  відкриття  цього підрозділу , бажали успіхів  у вирішенні намічених  стратегією  цілей . Учасники художньої самодіяльності Ілавченського сільського клубу  вітали пожежників та присутніх патріотичними піснями.

          Перерізавши символічну стрічку на знак відкриття приміщення та після його освячення отцем Олегом, гості заходу мали змогу оглянути приміщення пожежного депо та  матеріальне забезпечення  місцевої пожежної команди..

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних