A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

УЧАСТЬ У ТУРИСТИЧНОМУ ХАБІ

Дата: 22.05.2018 22:56
Кількість переглядів: 752

17-18 травня на Херсонщині проходив дводенний Туристичний хаб для об'єднаних громад «Розвиток туризму в умовах нових громад». Організаторами виступили програма USAID DOBRE "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" спільно з партнером Українським кризовим медіа-центром.

На заході були присутні представники проектів міжнародної технічної допомоги, туристичного бізнесу, регіональних та центральних органів влади та 50-ти громад, зокрема і Іванівської – Л.Гайданка та М.Стельмах.

У перший день хабу учасники обмінювалися досвідом у сфері організації туризму, шукали можливості для фінансування своїх проектів та навчалися представляти громаду потенційним туристам; на другий день  –  досліджували туристичні локації Херсонщини, які розвивають у тому числі об’єднані громади.

18 травня  Присиваська громада радо зустрічала гостей з Івано-Франківщини та Тернопільщини. Вихованці навчальних закладів Присиваської ОТГ влаштували невеличкий концерт та разом з гостями  заспівали знану всім пісню «Про рушник». А коровай, що гостинно вручив учасникам Туристичного хабу голова Присиваської ОТГ С.Кліщевський, промандрував від Півдня аж до Заходу України – як символ єдності, дружби та миру.

Учасники хабу мали змогу на власні очі побачити туристичну родзинку Присиваської громади – Лемурійське озеро, яке вразило всіх своїм кольором та лікувальними властивостями, адже в Європі аналогів йому немає.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.