A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ У ЧЕРНІВЕЦЬКУ ОБЛАСТЬ

Дата: 20.08.2018 14:29
Кількість переглядів: 371

8-10 серпня делегація громад Тернопільської області здійснила навчальний візит у Чернівецьку область, де вивчався досвід та можливості місцевого розвитку. Іванівську громаду представляла К.Шпендак.

Учасники поїздки побували у Чернівецькому центрі розвитку місцевого самоврядування, в Новоселицькій, Глибоцькій та Вижницькій громадах. Тут активно працюють над залученням іноземних інвестицій, мають багато реалізованих проектів (зокрема, транскордонних) і чудові команди. Кожна із цих громад має чим пишатися: сучасна котельня в дитсадку, облаштовані пункти збору та утилізації побутових відходів, сироварня, апітерапевтичний комплекс, зелені садиби, музей-садиба Назарія Яремчука, музей Вижницького коледжу прикладного мистецтва, туристично-інформаційний центр, туристичні комплекси.

Ця подія залишила гарні спогади, а відвідані громади стали прикладом для наслідування. За короткий час було стільки всього побачено і почуто, що розумієш – і наші громади так зможуть.

Навчальний візит відбувся в рамках проекту U-LEAD з Європою «Підтримка децентралізації в Україні».  Дякуємо Наталії Онищук та Тернопільському центру розвитку місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.