A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

В ІЛАВЧЕНСЬКІЙ ШКОЛІ ЯРМАРКУВАЛИ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ВОЇНІВ

Дата: 29.10.2018 14:52
Кількість переглядів: 393

       В рамках благодійної акції "Допоможи солдату – захисти Батьківщину" 26 жовтня в Ілавченській школі відбувся ярмарок, де школярі продавали різну смакоту. Домашні тортики, пироги, рулети, тістечка, пиріжки, цукерки, желе, канапки та багато іншого можна було побачити на столах, які гнулися від смаколиків.

       Це традиційний щорічний ярмарок, до якого активно готуються учні, батьки та вчителі. Зібрані кошти були передані Всеукраїнському благодійному фонду "Діти – наше майбутнє" на підтримку воїнів, що знаходяться на лінії фронту, створення в їх серцях відчуття теплоти, значущості та підтримки.

      В Тернопільській області лише 4 школи, одна з яких Ілавченська ЗОШ І-ІІІ ст., беруть участь в заохочувальній акції для навчальних закладів "Допоможи солдату – захисти Батьківщину"  Всеукраїнського  благодійного фонду «Діти – наше майбутнє». Акція проводиться четвертий рік; її метою є формування патріотизму у школярів, самовідданості, активної громадянської позиції, особистої відповідальності і дієвості за долю та єдність країни, посилення суспільної згуртованості громадян України на основі загальнолюдських цінностей і національних традицій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.