A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ «ВПЛИВАЙ НА БЮДЖЕТ СВОЄЇ ГРОМАДИ!»

Дата: 10.11.2018 12:46
Кількість переглядів: 409

Фото без опису

      8 листопада в центрі Іванівської ОТГ с.Іванівка відбулась інформаційна кампанія «Впливай на бюджет своєї громади!», яка була організована Іванівською сільською радою та ГО «Громади Єдність» спільно з експертами Громадського партнерства "За прозорі місцеві бюджети!" Марією та Миколою Орловими.

         В обідню пору відбулося урочисте відкриття нової відпочинкової території. Тут зібралися мешканці нашої громади, зокрема прийшло багато учнів та вчителів, адже поруч школа, працівники культури й апарату сільради, активні та небайдужі мешканці та навіть представники Микулинецької громади. Дві команди –  молодші та старші діти – намалювали на папері свої мрії, те, що вони б хотіли бачити у своєму селі чи в громаді.

       Згодом розпочалася інформаційна кампанія, де було представлено «Бюджет для громадян», інформаційні матеріали «Як впливати на бюджет своєї громади?» та збір пропозицій до місцевого бюджету 2019 року.

     Бюджет для громадян розроблений для того, щоб у зрозумілій формі донести мешканцям інформацію про те, як громада отримує та витрачає кошти. Для нашої Іванівської ОТГ він поданий у формі буклету з креативним та зрозумілим наповненням (Бюджет для громадян ).

     Усі бажаючі мали можливість подати свої пропозиції/побажання до бюджету громади на 2019 рік – заповнити невеличку анкету і залишити її у спеціальній скриньці для пропозицій. Надзвичайно приємно було бачити як наше майбутнє – школярі активно включилися у цей процес. В результаті було близько 40 пропозицій. Зокрема, мешканці Іванівки хочуть мати спортивний майданчик, футбольне поле, смітники, більше впорядкованих відпочинкових зон, пункт збору речей для потребуючих, фонтани, велику пісочницю, екскурсії та ін.

         Після того, як будуть зібрані пропозиції з усіх населених пунктів громади, бюджетна комісія їх розгляне та систематизує. Остаточні результати будуть оприлюднені на сайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних