A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

ВІДКРИТТЯ ЗОНИ ВІДПОЧИНКУ, ТВОРЧОСТІ ТА НАВЧАННЯ В ІВАНІВЦІ

Дата: 11.11.2018 21:23
Кількість переглядів: 406

       В четвер, 8 листопада, в с.Іванівка відбулося відкриття першої із чотирьох Зони відпочинку, творчості та навчання в Іванівській ОТГ. Даний проект є одним із переможців конкурсу проектів «Місцеві ініціативи для розвитку громад» Західноукраїнського ресурсного центру (ЗУРЦ) та реалізовується завдяки співпраці ЗУРЦ, який є партнером Програми DOBRE, громадської організації «Громади єдність» та Іванівської сільської ради.

       В обідню пору на новій облаштованій території зібралися мешканці Іванівки та інших населених пунктів громади, зокрема прийшли багато учнів та вчителів, адже поруч школа, працівники культури й апарату сільради, активні та небайдужі мешканці, а також представниця ЗУРЦ Зоряна Стоцько. З вітальним словом  виступили: голова ГО «Громади єдність» Катерина Шпендак та сільський голова Руслан Шафранович. У зручній просторій альтанці дві команди школярів –  молодші та старші діти – малювали на великих аркушах паперу свої мрії –  те, що вони б хотіли бачити у своєму селі чи в громаді, а згодом розповідали про свої пропозиції. Зокрема, наші діти пропонують побудувати спортивні майданчики, встановити велику пісочницю, поставити побільше лавочок та смітників та ін. Дев’ятикласники показали учасникам заходу гумористичну сценку «На весільній кухні».

     На черзі урочистості в Ілавчі, Глещаві та Сороцьку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.