A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

УЧАСТЬ У НАВЧАЛЬНОМУ ВІЗИТІ В ГРОМАДИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 13.11.2018 19:47
Кількість переглядів: 605

     7-9 листопада представники об’єднаних громад Тернопільської, Черкаської та Полтавської областей здійснили навчальний візит в Чернівецьку область на тему: «Обмін кращими практиками у сфері управління фінансами ОТГ». Учасницею візиту з Іванівської громади була Мирослава Стець.

      7 листопада представники громад знайомилися із роботою Чернівецького підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування», основними досягненнями та кращими практиками у сфері управління фінансами місцевих ОТГ. Згодом учасники побували у Великокучурівській громаді, яка має успішний досвід впровадження заходів зі збільшення власних надходжень.

       8 листопада у Волоківській ОТГ, де добре розвинене підприємництво (зокрема, пошиття весільних суконь), учасники вивчали особливості взаємодії з місцевими підприємцями. В Недобоївській громаді знайомилися із успішною реалізацією розвиткових проектів, зокрема у галузі садівництва.

      9 листопада представники громад здійснили візит у Вижницьку ОТГ – туристичну громаду, де добре налагоджена бюджетна взаємодія із селами ОТГ та успішно впроваджуються розвиткові та туристичні проекти.

     Навчальний візит здійснений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.