A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ В ІВАНІВСЬКІЙ ОТГ

Дата: 03.12.2018 19:26
Кількість переглядів: 437

      Інтеграційний захід «Козацькі забави» відбувся 2 грудня в с.Ілавче Іванівської ОТГ. Він зібрав представників місцевої влади та мешканців громади для підведення підсумків результатів діяльності громади за рік, що минає. На захід також завітали гості – експерти Західноукраїнського ресурсного центру (ЗУРЦ).

     Свято розпочалося із відкриття невеличкого громадського простору «Територія «ВідТворНа» поряд із місцевою школою. Голова громадської організації Катерина Шпендак наголосила, що даний проект реалізований завдяки співпраці ЗУРЦ (партнера програми DOBRE), ГО «Громади єдність» та Іванівської сільської ради і є важливим для згуртування мешканців громади.

      В наступній частині програми учасники змінили вулицю на шкільний спортзал. Тут дві козацькі команди під керівництвом вчителя Ігоря Маційовського  демонстрували вміння козаків – вправність розбирати та збирати автомат, стрільбу, ерудицію, кмітливість, силу, витривалість, спритність. Також «козаки» змагалися у багатьох цікавих конкурсах, долучались до конкурсів також і глядачі-вболівальники. Дійство прикрасив козацький танець, музична композиція, комедійна сценка, танцювальний флешмоб.

       В фіналі козацьких забав кожен бажаючий отримав флаєр із рецептом смачного козацького сала, де на відривному купоні можна було написати запитання, побажання чи пропозиції  місцевій владі. Сільський голова Руслан Шафранович відзначив досягнення громади у 2018 році, ділився планами на майбутнє, а також оголосив результати конкурсу проектів громади «Бюджет участі 2019» та відповідав на запитання із купона.

     Про можливості громадськості та важливість її впливу на розвиток громади розповіла гостя зі Львова Зоряна Стоцько – менеджерка проекту «Голос громади в місцевому врядуванні» Західноукраїнського ресурсного центру.

      Завершилося свято частуванням козацькими та солодкими смаколиками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.