A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ 2018 року в ІВАНІВЦІ та ГЛЕЩАВІ

Дата: 16.01.2019 16:55
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

       13 січня у с.Глещава та с.Іванівка відбулося підбиття підсумків 2018 року та обговорення планів і перспектив на 2019 рік.

       Сільський голова Руслан Шафранович звітував про проведену роботу в 2018 році; розповів про попередні результати моніторингу Стратегії розвитку Іванівської ОТГ, про співпрацю із Програмою DOBRE і ГО «Громади єдність»; ділився планами на 2019 рік, зокрема, про будівництво водогонів у селах громади та створення Центру культури і дозвілля; заслухав пропозиції і зауваження мешканців сіл.

       У с.Глещава староста Богдан Михайлюк запропонував мешканцям встановити контейнери для збору пластику. А заступник сільського голови Олег Шевчишин нагадав про можливість створення сільськогосподарського кооперативу. Директор Глещавецької ЗОШ Стефанія Ковальська дякувала місцевій владі за облаштування першого класу до вимог НУШ, за встановлені огорожу та бруківку біля школи. Директор Іванівської ЗОШ Ганна Калініченко ділилася успіхами учнів з предметних олімпіад.

       Про молодіжну політику в Іванівській ОТГ повідомив спеціаліст з питань освіти та гуманітарного розвитку Андрій Любович. Зокрема, про створення консультативно-дорадчого органу Молодіжної ради при Іванівській сільській раді; про анкетування молоді щодо їх потреб, побажань та бачення розвитку громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних