A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Як працює Бюджет участі в Іванівській ОТГ. Ділимось досвідом

Дата: 21.06.2019 12:37
Кількість переглядів: 669

       Як працює Бюджет участі в Іванівській ОТГ та як реалізовуються проекти, подані місцевими мешканцями? Саме про це і не тільки дізналися під час організованого Західноукраїнським ресурсним центром (ЗУРЦ) навчального візиту в рамках проекту U-LEAD представники та представниці ОТГ п’яти областей України: Рівненської, Волинської, Львівської, Закарпатської та Тернопільської, перебуваючи 20 червня в нашій громаді.

     Сільський голова Руслан Шафранович розповів учасникам візиту про успіхи нашої громади, про співпрацю із  ЗУРЦ в рамках програми DOBRE. Згодом гості переглянули відеоролик про Іванівську ОТГ, який був створений за сприяння Західноукраїнського ресурсного центру.

     Спеціаліст із зв’язків з громадськістю Катерина Шпендак продемонструвала презентацію про Бюджет участі в Іванівській ОТГ: з чого все починалося, які документи були прийняті для функціонування даного інструменту участі, які проекти були подані місцевими мешканцями у 2017-2018 рр., як проходили інформаційні кампанії та голосування і т.п. Гості на фото побачили реалізовані проекти-переможці Бюджету участі.

     Сільський голова та спеціаліст вели жваву дискусію з присутніми та охоче відповідали на усі поставлені запитання.

      Приємним фіналом зустрічі була участь гостей у відкритті дитячого майданчика на вул.Відхоростків у с.Іванівка – проекту-переможця Бюджету участі - 2018  «Наш парк для відпочинку». Тут вони мали можливість поспілкуватися з автором проекту Іваном Сеньковим та головою громади і на деякий час поринути у Країну дитинства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.