A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Протидій торгівлі людьми

Дата: 01.11.2019 21:22
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

     Робоча зустріч на тему «Протидій торгівлі людьми» працівників Іванівської сільської ради з Оксаною Шлюсар, директоркою з розвитку громадської організації «ТМЖК «Відродження нації», відбулась 31 жовтня в приміщенні адмінбудинку.

      Учасники ознайомились з особливістю та видами злочинів, пов'язаних з торгівлею людьми, з нормативно-правовими актами, які врегульовують питання встановлення  статусу особам, які постраждали від торгівлі людьми та з порядком отримання  такими особами всіх видів державної допомоги, що передбачена положенням Закону України «Про протидію торгівлі людьми».

       Результатом зустрічі є підписання Договору про співпрацю Іванівської сільської ради та громадської організації «ТМЖК «Відродження нації».

       Робота з ідентифікації осіб, постраждалих від торгівлі людьми, дуже важлива для кожної громади. У громадах Тернопільщини є чимало мешканців, які мали досвід перебування за кордоном і багато з них мають неуспішний досвід заробітчанства.

    Мінімізація торгівлі людьми можлива  лише за умов консолідації зусиль на міжвідомчому та місцевому рівнях,  застосування кращих світових практик та за умови міжнародного співробітництва.

    Сьогодні організація «ТМЖК «Відродження нації» реалізує потужний проект  «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі  дітьми у Тернопільській області». Заходи проекту здійснюються  за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства закордонних справ, торгівлі і розвитку Канади, МЗС Норвегії.

    Проект передбачає підвищення потенціалу територіальних громад у сфері ідентифікації та  захисту прав постраждалих від торгівлі людьми.

        За додатковою інформацією можна звернутися до:

* відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУ НП в Тернопільській області за тел. (0352) 271402;

*  управління сім’ї та молоді ТОДА за тел. (0352) 522570;

* громадської організації «ТМЖ «Відродження нації» (0352) 523952 (Оксана Шлюсар, моб. тел. +380677113727);

* на національну гарячу лінію з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0 800 050 501 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) чи 527 (безкоштовно для мобільних телефонів).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних