A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Представники Іванівської громади взяли участь у церемонії «Кришталь року» та в Конференції «Стратегічний розвиток та інвестиції»

Дата: 26.11.2019 14:23
Кількість переглядів: 565

Фото без опису

       Минулого тижня представники нашої громади – сільський голова Руслан Шафранович, головний спеціаліст відділу фінансів, бухгалтерського обліку і звітності Світлана Гліва та голова ГО «Громади єдність» Катерина Шпендак з 19 по 21 листопада перебували у м.Київ.

       19 листопада відбулась церемонія нагородження переможців рейтингу бюджетної прозорості «Кришталь року» серед об’єднаних територіальних громад. Наша громада була номінантом в одній із головних номінацій «Найбільш інноваційні практики бюджетної прозорості в громаді». За спільною методологією, впровадженою програмами USAID DOBRE, «U-LEAD з Європою» та Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» 106 громад із 18 областей України пройшли оцінку. Результатом нашої громади є 13 позиція індексу прозорості зі 106! у шкалі прозорості місцевих бюджетів.  

      Також наші представники взяли участь у ІІІ Конференції партнерів програми DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції», яка проходила 20-21 листопада і зібрала близько 400 учасників – представників ОТГ, інвестиційних фондів, фінансових установ, великого та локального бізнесу, проєктів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади. Захід вже традиційно став майданчиком для обговорення, як зацікавити потенційного інвестора та мотивувати його до співпраці, обрати вірні інвестиційну і комунікаційну стратегії та посилити інвестиційну привабливість об’єднаних громад. Тут презентували результати вимірювання Індексу спроможності місцевого самоврядування (PMCI)  та нагородили найкращих. Наприкінці першого дня Конференції під час Дискусії на тему найбільших викликів у місцевому економічному розвитку громад наш сільський голова Руслан Васильович поділився невдалим досвідом створення молочного кооперативу в нашій ОТГ.

        Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних