A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Відбулись Установчі збори Молодіжної ради Іванівської ОТГ

Дата: 02.12.2019 12:34
Кількість переглядів: 290

     1 грудня відбулися Установчі збори Молодіжної ради Іванівської ОТГ. Головою Молодіжної ради обрали Олесю Валах, а секретарем Аліну Любович.

    Серед запрошених була Зоряна Стоцько – керівник проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» у Тернопільській обл. та голова ГО "Громади єдність" Катерина Шпендак.

       Нагадаємо, що згідно Положення про молодіжну раду Іванівської сільської ради:

«Молодіжна рада Іванівської сільської ради є консультативно-дорадчим органом при Іванівській сільській раді та її виконавчому комітеті і створена для здійснення координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації молодіжної політики, сприяння участі молоді громади у формуванні та реалізації молодіжної політики  в усіх сферах життя молоді, координації спільної діяльності молодіжних громадських організацій, інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування, що займаються реалізацією молодіжної політики та активізації участі молоді у політичному, соціальному та економічному житті громади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.