A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Засідання бюджетної сесії Іванівської сільської ради відбулося в новій залі

Дата: 19.12.2019 12:27
Кількість переглядів: 763

Фото без опису

     

       Засідання останньої сесії в цьому році, на якому розглядався основний документ діяльності Іванівської ОТГ – бюджет на 2020 рік, проводилося в новій сучасній залі.  Місцевий парох о.Іван Шулик освятив приміщення та благословив на добру роботу.

           Про те, як приймався бюджет громади на 2020 рік, мали можливість побачити та почути старости сіл, керуючий справами, начальники відділів, депутати районної ради, спеціалісти, члени Молодіжної ради, громадськість.

          В бюджеті на наступний рік заплановано ріст власних надходжень на 12% до уточненого плану 2019 року та субвенції з державного бюджету на утримання закладів освіти в сумі 8961 тис.грн.  У видатковій частині враховано розмір мінімальної заробітної плати на рівні 4723 грн.  

         До сесії були проведені консультації з громадськістю, де мешканці (близько 25 осіб) мали можливість ознайомитися з проєктом Бюджету на 2020 рік, бюджетом для громадян на 2019 рік та подати пропозиції до проєту.

          Також під час 42 сесії були затверджені: різні Програми та зміни до Програм, договори та угоди, план заходів соціально-економічного розвитку та план регуляторних актів, які заплановані у 2020 році, рішення щодо земельних питань тощо.

          Щиро раділи представники Молодіжної ради, коли депутати задовольнили їх клопотання та прийняли рішення надати в користування для діяльності молоді приміщення колишньої аптеки в с.Іванівка.

         Нагадаємо, що облаштування зали для засідань стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Іванівська ОТГ є партнером Програми USAID-DOBRE.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних