A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Перша молодіжна сесія в Іванівській ОТГ

Дата: 27.12.2019 09:50
Кількість переглядів: 1310

          Нещодавно в нашій громаді був проведений нетиповий інтеграційний захід «Перша молодіжна сесія в Іванівській ОТГ».

Співорганізаторка заходу голова ГО «Громади єдність» Катерина Шпендак зазначила:

«Нещодавно  в Іванівській ОТГ утворилася Молодіжна рада. Щоб вона розвивалася, активно долучалася до життя громади та наповнювалася новими членами, ми вирішили провести зустріч із залученням представників тієї ж Молодіжної ради, місцевої влади, громадської організації та молоді з населених пунктів громади.

Ми розуміємо, що наша молодь краще знає про свої потреби і має своє бачення про розвиток молодіжної політики в громаді. Тому Молодіжній раді запропонували провести свою першу сесію».

         Ця частина заходу стала хорошим стартом для Молодіжної ради (МР), адже сесією вже затвердили Програму «Молодіжна політика в Іванівській ОТГ на 2020-2021 рр» із цікавими заходами, обрали заступника голови МР, визначили основні напрямки роботи тощо.  Правильно донести питання чи затвердити рішення Молодіжній раді допомагали сільський голова Руслан Шафранович та керуюча справами (секретар) виконкому Ганна Трач. Також представники місцевої влади надали багато корисних рекомендації та порад щодо подальшої роботи МР, відповідали на запитання. Зокрема, голова громади сказав:

«…На вас – молодь –  ми покладаємо великі надії, адже ви самі творите своє теперішнє! В майбутньому ви станете депутатами, підприємцями, управлінцями… Можливо, саме завдяки комусь із вас наша країна буде процвітати, стане успішною та багатою. Місцева влада відкрита до тісної співпраці з Молодіжною радою!..».

         Про роботу з молоддю та величезні можливості для функціонування і розвитку молодіжних рад розповіла експерт Західноукраїнського ресурсного центру (партнера Програми USAID-DOBRE) Зоряна Стоцько.

           Також учасники заходу мали можливість ознайомитись з посібниками про діяльність молодіжних рад та кращих молодіжних практик, з інформаційними матеріалами громади та брендованою продукцією, які були представлені на тематичній виставці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.