A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

В Іванівській ОТГ-день громади.

Дата: 14.08.2017 16:01
Кількість переглядів: 1336

 Фото без опису        13 cерпня 2017 року жителі Іванівської ОТГ  святкували в  селі Іванівка  день громади.Святково прибрана площа перед сільським будинком культури ще ніколи не приймала таку  кількість глядачів. На свято до адміністративного центру прибули мешканці сіл  Ілавче,Cороцьке, Глещава, Іванівки  Лозівки,гості Золотниківської,Микулинецької  та інших громад.Кожен населений пункт  підготував  своє представлення, яке відобразилося у намальованих картинах, у святкових вишивках, виробах з бісеру, з  дерева, з стрічок.

         Урочистості розпочалися з виступу господаря громади сільського голови  Руслана Шафрановича. З словами привітання до присутніх звернувся найбільший донор  місцевого бюджету  , заслужений працівник сільського господарства, кавалер трьох орденів  Ярослава Мудрого , директор ПОП «Іванівське» А.І.Білик. Отець Іван Шулик молитвою благословив громаду на розбудову , на нові звершення та добрі діла. Працівники культури  усіх населених пунктів  підготували святковий концерт, дітвора раділа розвагам, були тут спортивні ігри, дитячі атракціони, торгівля , смаколики та шашлик. Свято дуже цікаво вів  король гумору  Теребовлянщини   Василь  Панюс. Присутні  щирими оплесками зустрічали  Іванівський народний хор , чоловічий та жіночий вокальні ансамблі , солістів  Марію Заверуху, Ліліану Вівчар та Христину Коханську. В руках  Василя Човніцького  чарівна флейта  перетворила  українську народну пісню у справжній витвір мистецтва.Радували  глядачів  пісні у виконанні   учасників художньої самодіяльності  Глещавського сільського будинку  культури Марії Солтис та Зої Делікатної .  Танцювальний колектив «Шарм» та  Анастасія Стасій представляли  Ілавченський сільський клуб.Цікаво виступили дівчата  Сороцького СБК Ганна Марцішко та Соломія Зінчук.Учасники свята  тепло приймали гумористів та вокалістів   Микулинецької громади. Чудові враження залишилися у мешканців громади  після виступів музикантів та співаків Золотниківської ОТГ. А найкращим сюрпризом для жителів громади став  виступ   відомої  співачки  Ольги Монастирської , яка впродовж години  співала та танцювала  з найактивнішими  учасниками свята.Кульмінацією урочистостей  став  концерт Тернопільської  кавер групи "HEAVEN", який затягнувся до  темної ночі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних