A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

День працівника сільського господарства

Дата: 22.11.2016 16:24
Кількість переглядів: 839

Фото без опису    

                                   У  День працівника сільського господарства - ансамбль «Гуцулія».

                   Хороший подарунок для працівників ПОП «Іванівське»  зробив директор місцевого підприємства , який запросив до Іванівки  національний академічний гуцульський ансамбль пісні і танцю з міста Івано-Франківськ «Гуцулію». До сільського будинку культури поспішали молодь та старші жителі з усіх куточків села, на свято приїхало багато гостей  з населених пунктів, які входять до об'єднаної територіальної громади. Перед початком концерту з словами привітання до хліборобів звернувся  сільський голова Шафранович Р.В. та директор сільського будинку культури  Сивак О.Й. , вони подарували запашні короваї директору ПОП «Іванівське» Білику А.І. та  менеджеру підприємства Білик С.Ю. Керівник  місцевого підприємства розказав про здобутки у господарстві та привітав співробітників із святом.

                  А потім почався концерт. Неабияк вразило  глядачів сценічне вбрання учасників ансамблю , яке є справжнім витвором народного мистецтва . Не можна було без захоплення  слухати українські народні пісні та веселі коломийки Гуцульщини у виконанні професійного хору. Мелодійні акапельні пісні   не залишили  байдужими нікого з присутніх у залі . Глядачі    мали можливість послухати прекрасну гру професійних музикантів, побачити вихор запальних танців, бути присутніми на  весіллі гуцулів. Патріотичні пісні  «Довбуша»  перенесли доросле населення у події того часу  та надовго залишать слід у серцях молодих людей. Впродовж усього концерту номери  артистів зустрічали та проводжали  бурними оваціями .

                     Гуцульський ансамбль пісні і танцю  вразив усіх  оригінальним самобутнім репертуаром, в якому домінували  невичерпні обряди та традиції , концерт став бальзамом на душу для  тих, хто працює у сільському господарстві та для тих, хто з ним пов'язаний . З словами глибокої  вдячності до учасників «Гуцулії»  звернулися учасники свята хліборобів та висловили сподівання, що такі зустрічі будуть продовжуватись у майбутньому.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних