A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

В Центрі медико-соціальної реабілітації запрацював стоматологічний кабінет

Дата: 27.01.2021 14:08
Кількість переглядів: 3429

Фото без опису

           В Центрі  медико-соціальної реабілітації в селі Ілавче з учорашнього дня   запрацював стоматологічний кабінет, який буде надавати  медичні послуги дітям до 14-ти років та соціально незахищеним  категоріям населення  громади: учасникам АТО,  інвалідам, одиноким перестарілим, малозабезпеченим та багатодітним .         

           Реалізація такого проєкту стала можливою завдяки співпраці  Humanitäre Hilfe Bielefeld e.V. (Гуманітарна допомога міста Білефельд) та Благодійного фонду  «Фонд Благодійність».                     

           На початок  такої роботи  якраз завітали поважні гості: начальник  управління охорони здоров'я  Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко та  проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи  Тернопільського  національного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського Степан Запорожан.  Діє підписаний  меморандум  про трьохсторонню  співпрацю  між  Центром, місцевою владою  та медичним навчальним закладом  у сфері надання медичних послуг. 

            Делегацію радо зустріли керівники Фондів-партнерів Пітер Регер та Ірина Герелюс, директор центру  медико-соціальної реабілітації  Сергій Денищук, головний лікар Василь Дунець, голова громади  Руслан Шафранович.  Гості оглянули  палати загального корпусу, в  яких зараз проходять реабілітацію 15 осіб,  фізкабінет, маніпуляційну, кафетерій, душову, підсобні приміщення, гуртожиток для медичного персоналу, приміщення  кухні  та  робочі місця керівництва. В стоматологічному кабінеті  лікар Андрій Слободян та медична сестра Ольга Дік  саме надавали стоматологічні послуги  пацієнтам громади  на  сучасному  медичному обладнанні  з Німеччини.

            Начальник управління охорони здоров'я Тернопільської ОДА Ольга Ярмоленко  ознайомилася з документацією  закладу та медичними ліцензіями, поцікавилася історією співпраці німецьких спонсорів та  місцевої влади, дала настанови керівнику громади щодо організації виконання делегованих повноважень у сфері охорони здоров'я .  

           Завершилася зустріч  теплою розмовою за чашкою чаю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних