A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Підвищення статусу педагогічної професії в Іванівській громаді

Дата: 09.04.2021 15:02
Кількість переглядів: 2792

              Фото без опису        

Для підвищення  статусу педагогічної професії, стимулювання  діяльності  педагогів  відділом освіти, культури, молоді і спорту Іванівської сільської ради  09 квітня 2021 року проводилась  атестація педагогічних працівників  закладів  загальної середньої освіти Іванівської сільської територіальної громади . 
          Атестація  проводилась відповідно до 
Типового положення про атестацію педагогічних працівників затвердженого  Наказом  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20 грудня 2011 року № 1473 (із змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 08 серпня 2013 року № 1135.

         Члени атестаційної комісії спершу заслухали характеристики надані керівниками закладів освіти та  висновки педагогічних рад щодо оцінки виконання педагогічними працівниками їх посадових обов’язків. В процесі роботи комісія  отримала  відомості про професійну підготовку вчителів , творчі та організаторські здібності, ініціативність, компетентність, організованість, морально-психологічні якості  , участь їх у методичних об'єднаннях, фахових співтовариствах та у громадському житті громади. Педагоги ділилися  своїми знахідками, методичними доробками, знайомили присутніх  з  власним досвідом роботи , деякі  підготували презентацію. Найважливішим критерієм для  оцінки вчителів  були  результати знань  учнів,  отримані під час навчального процесу та їх  участь у творчих конкурсах, олімпіадах та оглядах.

      За результатами роботи комісії педагоги Маційовська Людмила Петрівна та Лотоцька Мирослава Василівна підтвердили відповідність займаним посадам, як керівники (заступники директора школи) , вчителям Бабяк Ользі Володимирівні та Маційовській Наталії Михайлівні присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» , Калініченко Ганна Йосипівна підтвердила кваліфікаційну категорію  «спеціаліст  вищої категорії» та педагогічне звання «старший вчитель». Орисі Романівні Гаврилюк за результатами атестації встановлено  кваліфікаційну категорію  «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «старший вчитель».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних