A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

12 липня у селі Ілавче відбувся турнір пам'яті вчителя фізичної культури – Стеця  Степана Івановича. Він є щорічним і проводиться з 2014 року.

Дата: 12.07.2017 23:06
Кількість переглядів: 1000

 Фото без опису        

Влада Іванівської ОТГ на чолі з сільським головою приділяє значну увагу сфері фізичної культури та спорту, адже це – запорука гармонійного розвитку особистості, виховання здоров’я юного покоління. 12 липня у селі Ілавче відбувся турнір пам'яті вчителя фізичної культури – Стеця  Степана Івановича. Він є щорічним і проводиться з 2014 року. Завжди команда із села Ілавче (чемпіон минулорічного турніру) бореться за першість з сильними суперниками Теребовлянського району. До слова, рівень турніру є високим, оскільки деякі учасники виступають за молодіжні збірні України та є чемпіонами української ліги у своїх вікових категоріях.  Цьогоріч були присутні збірні Боричівки,Підгайчиків та Теребовлі (дівчата). Протягом дня велись запеклі матчі за перемогу – кожен  хотів здобути золото. Відкривали турнір наші хлопці поєдинком із командою Теребовлі,яку перемогли з рахунком 2:0,потім відбувся запеклий поєдинок між Боричівкою та Підгайчиками,у якому перемогу здобули хлопці із Підгайчиків. Після цього матчу відбулось офіційне відкриття турніру за участі Шафрановича Руслана Васильовича – голови Іванівської ОТГ. А потім почалась боротьба нашої команди за призові місця. Нажаль,їм не вдалось перемогти ,хоча вони грали з мінімальною перевагою в одне очко ,але на закінчення партій їм не вистарчало сил. Найцікавішим та найемоційнішим був матч за перше місце Ілавче – Підгайчики,де першу партію впевнено перемогли наші хлопці ,але потім команда суперників зібралась силами і все-таки перемогла(20:13, 17:20, 19:21).

Фото без опису

За результатами турніру команди посіли такі місця:

  1. Підгайчики
  2. Боричівка
  3. Ілавче 
  4. Теребовля   (дівчата)

Учасники турніру нагороджені кубками,медалями та грамотами. Нагородження здійснював засновник турніру та тренер нашої команди Маційовський Ігор Васильович.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних