A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Тернопільська область

Координаційний центр з надання правової допомоги проводить конкурсний відбір медіаторів

Дата: 06.12.2022 11:28
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

З 03 по 28 грудня 2022 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить конкурсний відбір медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурсний відбір проводиться відповідно до наказу Координаційного центру з надання правової допомоги від 02 грудня 2022 року № 402-аг «Про проведення конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги», з метою реалізації Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення.

Для участі у конкурсному відборі медіаторам необхідно:

  • З 03 по 11 грудня 2022 року через веб-сторінку https://legalaid.gov.ua/contest-mediators/ подати заяву про участь у конкурсному відборі за формою та завантажити скановані копії документів за визначеним переліком.

З 13 по 18 грудня 2022 року пройти дистанційний курс «Функціонування системи надання безоплатної правової допомоги».

19-20 грудня 2022 року конкурсна комісія опрацює і оцінить подані документи, в тому числі, за критеріями наявності або відсутності рішення про притягнення медіатора до відповідальності за недотримання норм професійної етики та результатів проходження дистанційного курсу.

  • З 22 по 26 грудня 2022 року пройти індивідуальну співбесіду з відповідною комісією, під час якої комісія оцінить медіатора за критеріями мотивації до надання послуг з медіації суб’єктам права на безоплатну правову допомогу, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити ситуаційні приклади ведення переговорів, вміння представляти ситуаційні приклади проведення підготовчих заходів до медіації та проведення медіації, а також компетенцій медіатора.

До 03 січня 2023 року на офіційному вебсайті системи надання безоплатної правової допомоги будуть оприлюднені результати конкурсного відбору.

Кожен медіатор може перевірити наявність інформації в розділі «Реєстр медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Детальніше про умови конкурсного відбору медіаторів, які залучаються центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги: https://bit.ly/3ipZ9KN



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних