Іванівська громада
Тернопільська область

Новини громади

Дата: від до Скинути

Продовження озеленення території   Іванівської ОТГ

Продовження озеленення території Іванівської ОТГ

У  п"ятницю, 30 червня 2017 року в останній день місяця , біля нового адміністративного будинку Іванівської сільської ради було висаджено   смарагдові  та кулеподібні туї, барбарис та інші вічнозелені декоративні  насадження, на які витрачено понад 15 тисяч гривень. Вічнозелені декоративні  дерева нададуть естетичного вигляду центру громади та стануть окрасою території біля найважливішого будинку в селі Іванівка  .

23:42 30.06.2017

Ремонт доріг Іванівської ОТГ

Ремонт доріг Іванівської ОТГ

Щоб зберегти дорогу  місцевого значення Тернопіль-Козівка-Хоростків,   Іванівською сільською радою  у співфінансуванні з  службою автомобільних доріг у Тернопільській області  розпочато  її поточний дрібний ремонт. Вартість робіт становитиме 855233 грн. Такі ремонтні роботи заплановано  проводити  у населених пунктах Іванівка, Ілавче та Сороцьке кожного року, оскільки, капітальний ремонт дороги коштує десятки мільйонів гривень . 

14:10 27.06.2017

Побували в гостях у Золотниківській ОТГ

Побували в гостях у Золотниківській ОТГ

Щиро дякуємо Золотниківському сільському голові Бугай Данилу Орестовичу  та його колективу за запрошення на День громади , за чудове свято, гостиність, таку насичену і веселу концертну програму. Радіємо за Вас і за Вашу громаду. Нових Вам звершень.

15:00 26.06.2017

Пришкільні табори Іванівської ОТГ c.Ілавче

Пришкільні табори Іванівської ОТГ c.Ілавче

На базі Ілавченської ЗОШ працювали два табори:пришкільний оздоровчий табір"Зорепад" і мовний табір"Starfall",у якому діти,граючись та відпочиваючи,поглиблювали свої знання з англійської мови.

12:42 20.06.2017

Молодіжний форум «DOBRE ДІЙ»

Молодіжний форум «DOBRE ДІЙ»

9-10 червня  у м.Тернопіль ,молодь з Іванівської ОТГ  взяла участь у молодіжному форумі «DOBRE ДІЙ»   в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – п’ятирічна програма вартістю 50 мільйонів доларів США, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

19:22 11.06.2017

Представники об"єднаних територіальних громад Тернопільщини завітали на Прикарпаття

Представники об"єднаних територіальних громад Тернопільщини завітали на Прикарпаття

З дводенним візитом на Прикарпаття завітали представники об’єднаних територіальних громад Тернопільської області .Також взяли участь і представники Іванівської ОТГ. Переймали досвід підготовки інвестиційний проектів, які фінансуються з фондів донорських організацій, та залучення їх коштів на розвиток інфраструктури громад. Своєю чергою, і вони ділилися з іванофранківцями своїми успішними напрацюваннями.Також побували представники у м.Долина, та у смт.Вигода

23:39 09.06.2017

Вимірювання індексу спроможності Іванівської  ОТГ

Вимірювання індексу спроможності Іванівської ОТГ

В рамках Програми DOBRE  впродовж 6-8 червня 2017 року в Іванівській сільській раді проводилось здійсннення вимірювання індексу спроможності місцевої влади .Експерти Програми  аналізували документи ради та виконкому, брали інтервю у всіх посадових осіб МС, проводили зустрічі з меканцями громади, оглянули пам"ятники та нові об"єкти будівництва.

21:46 09.06.2017

Розпочали роботу пришкільні табори Іванівської ОТГ

Розпочали роботу пришкільні табори Іванівської ОТГ

  Літній табір , який відвідували  в цьому році Іванівські школярі, запамятається назавжди. Логічні завдання, фізичні вправи  під жваву музику, цікаві розповіді   та ігри  на  площі біля сільського будинку культури організували  для дітей волонтери-аматори  греко-католицької церкви Зоряна, Ірина,Тереза, Ірина та Люба. Усі діти та батьки щиро вдячні волонтерам за їх працю.

14:53 06.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних