Іванівська громада
Тернопільська область

Новини громади

Дата: від до Скинути

Участь у  Інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest-2017»

Участь у Інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest-2017»

У Тернопільській області розпочав роботу Міжнародний інвестиційний форум«Тернопільщина Invest-2017». Ця подія вважається однією із найбільш очікуваних в секторі економіки краю, адже дозволяє максимально широко представити потенціал Тернопільщини як позитивного регіону для капіталовкладень.

22:44 25.05.2017

Прикрашаємо села громади

Прикрашаємо села громади

 На виконання заходів по благоустрою та з метою окультурення громадських територій у населених пунктах Іванівської об’єднаної територіальної громади  сільська рада за власні кошти закупила 1000 шт петунії ,  на 15 400 гривень закуплено декоративних дерев, якими будуть прикрашені площі громади. Перші квіти уже висаджені  активістами сіл Іванівка та Ілавче .

22:31 18.05.2017

В апараті Іванівської сільської ради поповнення

В апараті Іванівської сільської ради поповнення

16 травня 2017 року в Іванівській сільській раді проведено  іспит  на заміщення вакантної посади спеціаліста бухгалтерської служби.         Конкурсна комісія  Іванівської сільської ради   рекомендувала  сільському голові  Шафрановичу Р.В.  призначити на посаду спеціаліста бухгалтерської служби Бохнак Ольгу Володимирівну. За результатами іспиту /кандидат на посаду набрала  девяното вісім  балів  з можливих  ста /. 

22:21 18.05.2017

Поїздка до Марійського духовного центру

Поїздка до Марійського духовного центру

  12 травня 2017 року працівники апарату Іванівської сільської ради  на честь визначної події для жителів України –ухвалення рішення Ради Європи про надання безвізового режиму відвідали Марійський духовний центр.  Посадові особи місцевого самоврядування  склали подяку Господу Богу  за здійснення  довгоочікуваної  мрії  більшості українців, помолилися за тих, хто віддав своє життя на майдані у 2014 році  і не дочекав  до цієї дати,  за  воїнів , які воюють  сьогодні з російським агресором   та просили опіки Матері Божої над усіма починаннями , які проводяться  на благо  мешканців громади. 

21:12 12.05.2017

І знову дитячий майданчик , на цей раз  в с.Іванівка

І знову дитячий майданчик , на цей раз в с.Іванівка

Дошкільнята Іванівського дитячого садка "Казка"  також отримали подарунок до Великодніх свят. За кошти громади встановлено черговий дитячий майданчик.  Наступний майданчик отримають діти в селі Глещава.

23:54 12.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних